„Din pacate, disconfortul intim este foarte des intalnit, indiferent ca este produs de o vaginita bacteriana sau de o candidoza sau de alti factori. Uneori, aici se ajunge dintr-o teama exagerata care ne face sa apelam la o igiena intima excesiva si cu produse agresive. Alteori, dimpotriva, increderea intr-o sanatate de fier ne face sa ignoram in mare masura acea igiena intima cu adevarat necesara sau sa ne mandrim cu o lenjerie intima prea stramta sau din materiale sintetice, nesanatoasa. Iar atunci cand disconfortul intim se instaleaza, ajungem inevitabil la antibiotice sau la antimicotice si, pentru moment, avem impresia ca totul a revenit la normal. Bacteriile daunatoare au fost intr-adevar anihilate de antibiotic sau antimicotic, dar odata cu ele a fost afectata si flora vaginala protectoare, iar zona noastra intima a ramas lipsita de aparare, astfel ca afectiunea cu care ne-am confruntat va reveni cat de curand. Sanatatea locala depinde in mod hotarator de prezenta unei populatii puternice si dominante de lactobacili. Este important sa ne ingrijim si de mucoasa vaginala, de vigoarea, elasticitatea si troficitatea ei, iar vitamina A este un ajutor de nadejde in acest sens. Acest ansamblu de lactobacili si de vitamina A ne este asigurat in modul cel mai eficient si mai simplu de administrat – oral – de produsul Floral’aise.

Ca femei, niciodata nu trebuie sa luam antibiotice sau antimicotice, indiferent ca ele sunt prescrise pentru afectiuni ale zonei intime sau pentru alte afectiuni, fara sa ne gandim si la protejarea zonei intime. Floral’aise, ca adjuvant in terapia cu antibiotice si antimicotice, este solutia optima pentru prevenirea disconfortului intim. Se recomanda administrarea a 2 capsule/zi, timp de 7 zile, inca din prima zi de administrare a antibioticului sau antimicoticului.

De asemenea, Floral’aise se recomanda si pentru preventie, in special pacientelor cu risc de infectii vaginale – la menopauza, in sarcina si alaptare, pacientelor diabetice, etc.. Pentru preventie, se recomanda cure de 3 luni cu Floral’aise – 1 capsula/zi timp de 20 zile, cu pauza 10 zile si apoi se reia de inca doua ori acest ciclu.”

Dr. Sabrina Ioana Stoica, Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie, cu competenta in ultrasonografie obstetricala si ginecologica, doctorand UMF Carol Davila Bucuresti, ofera consultatii la Clinica AIS Hospital si MedLife Grivita 

Write A Comment

Pin It