„Floral’aise este recomandat pacientelor de orice varsta, de la pubertate pana la menopauza. Pentru ca si fetele virgine pot avea, la un moment dat, o infectie vaginala care sa necesite tratament! Urmeaza apoi femeile care si-au inceput viata sexuala. Actul sexual si faptul ca majoritatea pacientelor active sexual folosesc un mijloc de contraceptie pot duce la modificarea pH-ului vaginal, ceea ce favorizeaza dezechilibre vaginale, putand duce aparitia infectiilor vaginale.
Urmeaza pacientele care se pregatesc pentru o sarcina, fie ca urmeaza o sarcina care se va obtine spontan, fie ca se pregatesc pentru fertilizare in vitro (din cauza multiplelor tratamente estro-progestative pe care le utilizeaza, se modifica, de asemenea, pH-ul vaginal, cu favorizarea aparitiei infectiilor). Sarcina este un mediu progestativ care dezechilibreaza complet flora vaginala. O femeie gravida din trei prezinta o infectie micotica, iar acestor femei si le este utila administrarea de Floral’aise.
In lauzie, Floral’aise este indicat, de asemenea, pentru ca se administreaza oral, deoarece, stim cu totii, lauzele prezinta lohii, acele scurgeri sanguinolente, timp de aproximativ 6 saptamani, care le impiedica sa isi administreze un probiotic vaginal.
Pacientele la menopauza, din cauza uscaciunii vaginale, din cauza aparitiei atrofiei vaginale, care afecteaza integritatea mucoasei vaginale, sunt predispuse la aparitia infectiilor vaginale, de aceea Floral’aise le este si lor de ajutor.”
Dr. Ana-Maria Rotaru, Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie, ofera consultatii la Spitalul Clinic “Nicolae Malaxa” si Laboretica.