„Am inceput sa am incredere in Floral’aise inca din momentul in care am aflat compozitia unica a acestui supliment alimentar. Este singurul produs de pe piata care contine si vitamina A, pe langa lactobacilii binecunoscuti, dintre toate probioticele destinate refacerii florei vaginale.

A fost foarte bine primit de toate doamnele si domnisoarele carora li l-am recomandat, inca din momentul descrierii si explicarii mecanismului de actiune, deoarece au inteles cat de importanti sunt lactobacilii pentru sanatatea intima si cat de benefica este vitamina A pentru mucoasa vaginala.

Recomandarea noastra este, in principal, ca acest produs, Floral’aise, sa insoteasca administrarea de antibiotice orale, dar si administrarea de ovule. Trebuie sa recunosc ca, initial, foarte putine paciente erau interesate in a lua un supliment ca preventie 20 zile/luna, cu 10 zile pauza, adica o perioada mai indelungata. Surpriza placuta a fost in momentul in care pacientele s-au intors, fiind foarte multumite de recomandarea facuta si ne-au ascultat sfatul, folosind Floral’aise ca o cura pentru un mod de viata sanatos si echilibrat.

Pot, asadar, sa spun ca acest produs, Floral’aise, mi-a castigat cu adevarat increderea!”

Alina Silistra, farmacist manager la PharmaLife Med Iasi (www.medlife.ro/pharmalife-med-iasi), din cadrul Hyperclinicii MEDLIFE – parte a grupului MEDLIFE.

Write A Comment

Pin It