„Atat in cazul pacientelor aflate la varsta fertila, cat si in cazul pacientelor aflate la menopauza, am constatat scaderea recurentei infectiilor vaginale si a numarului de episoade infectioase pe an, in cazul administarii produsului Floral’aise.

Folosit in asociere cu tratament activ antibacterian/antimicotic, Floral’aise are o eficacitate crescuta in asanarea infectiilor vaginale, fapt demonstrat prin analize de laborator care arata cresterea concentratiei lactobacilare la nivelul mucoasei vaginale.

Recomand si folosirea profilactica a produsului Floral’aise in 2-3 cure/an, in asociere cu suplimentare locala lactobacilara – Gynophilus Control. In cazul pacientelor care au urmat aceste cure, am constatat scaderea numarului de infectii vaginale/an. In plus, multe paciente prefera sa utilizeze Floral’aise pentru ca este un supliment cu administrare orala!

De asemenea, in cazul pacientelor aflate in menopauza, am avut rezultate bune incluzand produsul Floral’Aise in schemele lor de tratament. In cazul acestora, am constatat reducerea senzatiei de uscaciune si iritatie vulvo-vaginala, caracteristice statusului menopauzal, precum si imbunatatirea actului sexual prin cresterea nivelului de lubrifiere si ameliorarea microclimatului vaginal.

Asadar, recomand Floral’Aise atat pacientelor de varsta fertila, cat si pacientelor la menopauza.”

Dr. Andreea-Eugenia Stavri, Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie, Competente in Ecografie ginecologica și obstetricală, Histeroscopie, Colposcopie 

Dr. Andreea-Eugenia Stavri sustine consultatii si realizeaza interventii in cadrul clinicilor Medicover, Regina Maria si Sanador.

Write A Comment

Pin It