„Am constatat ca foarte multe paciente, care se confrunta cu uscaciunea vaginala, cu stari de disconfort in timpul contactului sexual, precum si dupa o administrare indelungata a pilulelor anticonceptionale, nu au reusit sa-si amelioreze disconfortul nici dupa ce au folosit diferite unguente si ovule cu estrogeni. Le-am recomandat sa incerce Floral’aise – 1 capsula pe zi timp de 20 de zile, apoi sa faca pauza 10 zile, iar apoi sa urmeze aceasta schema de tratament inca 2 luni. Rezultatele au fost pozitive, datorita capacitatii Floral’aise de a popula mucoasa cu lactobacili si de a sustine flora vaginala.

Pacientelor care au prezentat frecvent – dupa administrarea de antibiotice – usturime, mancarime, secretie vaginala neplacuta, le-am recomandat de asemenea Floral’aise timp de 3 luni, cate 20 de zile/luna cu 10 zile pauza – 1 capsula pe zi, pentru ameliorarea simptomelor. Pacientele au simtit efectele pozitive chiar dupa prima luna de tratament cu Floral’áise!

Pentru a preveni aparitia acestor simptome foarte suparatoare, pacientelor care vin cu reteta de antibiotic le recomand de la inceput Floral’aise timp de 10 zile, 2 capsule pe zi.”

Ionela Camelia Alexe, Farmacist Diriginte Yuga

Yuga (www.yuga.ro, www.facebook.com/yugaromania, 021.270.00.62)

Yuga Store Titan, in incinta Centrului Comercial Auchan Titan, B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 33A, Sector 3, Bucuresti.

Orar functionare magazin: Luni – Duminica: 09:00 – 21:00

Write A Comment

Pin It