Disconfortul intim este, din pacate, foarte des intalnit, indiferent de faptul ca este produs de o vaginoza bacteriana sau de o candidoza. Uneori, aici se ajunge dintr-o teama excesiva, care ne face sa apelam la o igiena intima excesiva si cu produse agresive. Alteori, dimpotriva, increderea intr-o sanatate de fier ne face sa ignoram in mare masura igiena intima necesara sau sa purtam o lenjerie intima mult prea stramta. Iar atunci cand disconfortul intim se instaleaza, apelam la antibiotice sau la antimicotice si, pentru moment, avem impresia ca totul a revenit la normal… Bacteriile sau micoza au fost intr-adevar anihilate, dar odata cu ele a fost afectata si flora vaginala, ceea ce inseamna ca a fost distrusa si mare parte din capacitatea de aparare a zonei intime, astfel ca afectiunea va reveni. Sanatatea locala depinde in mod hotarator de prezenta unei populatii puternice si sanatoase de lactobacili. Evident, este importanta si vigoarea mucoasei vaginale si, prin urmare, aportul de vitamina A. Acest ansamblu de lactobacili si de vitamina A ne este asigurat in modul cel mai eficient si mai simplu de administrat de catre Floral’aise.

Niciodata nu trebuie sa luam antibiotice sau antimicotice, indiferent ca ele sunt prescrise pentru afectiuni ale zonei intime sau pentru alte afectiuni, fara sa luam simultan si Floral’aise, o capsula pe zi. Si este recomandabil ca administrarea de Floral’aise sa continue. In general, este recomandat de luat 20 de zile. Dar atunci cand ne-am confruntat deja cu recidive ale afectiunilor vaginale, este recomandabil ca aceasta cura de 20 de zile sa fie repetata dupa o pauza de 10 zile, timp de 3 luni.

De asemenea, administrarea unor cure preventive cu Floral’aise poate fi necesara de multe ori in cazul diabetului sau al altor factori ce cresc riscul aparitiei afectiunilor vaginale. Puteti afla mai multe din emisiunea Arena Sanatatii in care a fost prezentat produsul Floral`aise.  

Write A Comment

Pin It