“Afectiunile vaginale si ale tractului urinar, tratamentele medicamentoase, diferitele perioade fiziologice din viata unei femei, uneori stresul si scaderea imunitatii, toate acestea creeaza un dezechilibru la nivelul florei vaginale si totodata la nivelul mucoasei vaginale. Apare astfel disconfortul vaginal caracterizat prin senzatia de usturime, mancarime, mucoasa iritata si/sau uscata, secretii vaginale neplacute, durere.

Cu disconfort vaginal ne putem confrunta dupa sau in timpul administrarii de antibiotice, anticonceptionale sau alte tratamente hormonale, in cistite si alte infectii ale tractului urinar, in perioada menstruatiei, in premenopauza si menopauza, dupa contactul sexual, uneori chiar si atunci cand mergem la piscina.

Recomand Floral’aise pacientelor care se gasesc intr-una din aceste situatii, deoarece acesta contribuie la refacerea florei vaginale, prin continutul de lactobacili, si aduce in plus si vitamina A, care ajuta la refacerea mucoasei vaginale, in caz de iritatie si/sau uscaciune.

Usor de administrat, pe cale orala, cu 1 capsula pe zi, timp de 20 zile pe luna, ideal in cure de 3 luni, Floral’aise amelioreaza simptomele de disconfort vaginal generat de afectiunile mentionate, feedback-ul pacientelor fiind pozitiv, inca din prima luna de tratament.

Floral’aise contine combinatia ideala de substante pentru disconfortul vaginal, lactobacili care refac flora vaginala si vitamina A care este benefica in refacerea mucoasei vaginale, in calmarea senzatiei de uscaciune, des intalnita in afectiunile vaginale, dar si in diferitele perioade fiziologice din viata unei femei.”

Write A Comment

Pin It