Zona intima este extrem de delicata. Fiind mereu predispusa la infectii, deseori ea ne supara prin disconfortul creat de usturime, mancarime, miros neplacut si chiar durere. Iar, in final, ne este afectata starea generala si increderea in noi. Din fericire ne vine in ajutor Floral’aise, usor de administrat si cu efect rapid. Floral’aise ne asigura echilibrul interior si asta se vede si la exterior.

Floral’aise, produs in Franta printr-un procedeu unic de fabricatie, asigura prin ingredientele sale o eficacitate maxima, dovedita prin 12 studii clinice, avand in spate 20 de ani de cercetare, 2 patente si peste 20 de articole publicate. In plus, prezinta o toleranta excelenta, fara efecte adverse semnificative.

Mai mult, pentru confortul tau, Floral’aise se administreaza oral, asigurand o protectie vagina­la eficienta. Astfel, este ideal dupa interventii chirurgi­cale, pentru virgine sau in timpul ciclului.

Floral’aise contine lactobacili LCR Regenerans, 10⁹ UFC, izolati din epiteliul vaginal. Trebuie stiut ca lactobacilii sunt microorganisme vii, bacterii lactice, prezente in mod natural in organism.

Lactobacilii LCR Regenerans folositi in produsul Floral’aise isi pastreaza viabilitatea in lichidele de la nivelul tractului digestiv, colonizeaza rectul, migreaza apoi spre vagin si populeaza mucoasa vaginala, aderand la epiteliul vaginal in mai putin de o ora. Aici regenereaza microbiota, elimina disconfortul si protejeaza, prevenind dezvoltarea microorganismelor patogene precum Prevotella bivia, Gardnerela vaginalis, Candida albicans.

Dar Floral’aise contine si vitamina A, 540 µg, care se absoarbe in organism la nivel intestinal si contribuie la mentinerea integritatii, elasticitatii si troficitatii mucoasei vaginale.

Forma orala a acestui supliment alimentar este usor de utilizat. Permite asimilarea optima a vitaminei A si corespunde modului de administrare natural si eficace al lactobacililor. Astfel, Floral’aise restaureaza microbiota vaginala protectoare si ii mentine echilibrul, prevenind disconfortul intim. El reface flora vaginala si sustine tratamentul pentru infectiile vaginale.

Floral’aise restaureaza confortul vaginal si reduce simptomele de disconfort, prurit, usturime, scurgeri vaginale, urinare dificila, senzatia de uscaciune si mancarime si previne aparitia infectiilor.

Trebuie sa nu uitam ca microbiota umana, considerata astazi „al saselea organ”, este un ecosistem in echilibru dinamic care se autoregleaza continuu. Numeroase boli (infectioase, metabolice, imune si neurologice) isi au originea in disfunctionalitatea acestui ecosistem, asa incat s-a extins utilizarea lactobacililor in patologii foarte variate: infectii vaginale, sindrom de intestin iritabil, diaree precum si in alte tulburari gastrointestinale; toate acestea fiind direct legate de afectarea populatiei de lactobacili la nivelul microbiotei.

Sanatatea intima a femeii este asigurata de microbiota sau flora vaginala, predominant formata din lactobacili – intr-o proportie de 95%.

Lactobacilii Doderlein din produsul Floral’aise contribuie la mentinerea florei vaginale sanatoase

Lactobacilii au o importanta deosebita in mentinerea sanatatii intime. In primul rand, stimuleaza apararea imuna locala si au un rol protector prin efectul de bariera. Ei formeaza un biofilm la suprafata mucoasei vaginale care limiteaza adeziunea microorganismelor patogene responsabile de infectiile urogenitale. Dar esentiala este si productia de acid lactic care ajuta la mentinerea unui pH acid – intre 3,8 și 4,5 – asigurand astfel un important efect bacteriostatic. Si nu mai putin important, lactobacilii produc peroxid de hidrogen care contribuie la inhibarea microorganismelor anaerobe.

Astfel, datorita administrarii simultane de lactobacili si de vitamina A, intr-o forma usor asimilabila, Floral’aise mentine echilibrul florei vaginale si previne disconfortul intim, reface flora vaginala si, in acelasi timp, ne asigura elasticitatea si integritatea mucoasei vaginale. Floral’aise sustine tratamentul pentru infectiile vaginale, fiind util in preventie si in  protectie, respectiv asociat tratamentului cu antibiotice si antimicotice.

Vitamina A sustine sanatatea mucoaselor si a tesuturilor si este esentiala pentru mentinerea sanatatii intime

Floral’aise se administreaza impreuna cu tratamentele cu antibiotice și antimicotice, cate 2 capsule pe zi, timp de 10 zile.

Daca ai diabet, fumezi, esti la menopauza, esti insarcinata sau alaptezi, iei contraceptive sau chimio­terapice, te protejezi de neplaceri intime cu 1 capssula pe zi, timp de 20 de zile. Se poate relua admi­nistrarea in fiecare luna sau in cure de 2-3 luni.

Formula Floral’aise a fost special conceputa pentru confortul intim al femeilor, Floral’aise fiind destinat tuturor femeilor ce se confrunta cu disconfort intim in diferite perioade ale vietii lor.

Trebuie sa tinem cont de faptul ca stilul actual de viata ne poate afecta in multe feluri. Igiena excesiva sau insuficienta, lenjeria intima din materiale sintetice sau prea stramta, diferite metode contraceptive. In plus, schimbarile naturale din corpul femeilor, precum menopauza sau slabirea mecanismelor naturale de aparare pot, de asemenea, sa afecteze echilibrul intim. Iar dezechilibrele induse la nivelul florei vaginale naturale pot avea ca rezultat proliferarea microorganismelor patogene, aparitia infectiilor si a disconfortului creat prin usturime, mancarime, miros neplacut si chiar durere. Pentru a preintampina aceste neajunsuri sau a le elimina atunci cand ele au inceput deja sa ne deranjeze, Floral’aise ne este un aliat important, eficient si usor de administrat.

Write A Comment

Pin It